4 motive să apelezi la un serviciu de închirieri auto din Craiova în această vară

Ți-ai facut planurile pentru vara anului 2021? Dacă nu ai făcut-o încă, îți dăm noi o sugestie: apelează la serviciu de închirieri auto Craiova și bucură-te de un concediu memorabil.

Călătoriile în țările exotice par să rămână sub semnul întrebării, așa că poti opta sa rămai în țara pentru această vacanță de vară. Există o mulțime de locuri frumoase care așteaptă să fie vizitate și apreciate la adevărata lor valoare.

Sigur, nu trebuie să-ți faci griji legate de mijlocul de transport. Dacă locuiești în Craiova, un serviciu de închirieri auto te poate ajuta să ajungi în cele mai frumoase locuri din împrejurimi. Spre exemplu, o oprire la Rezervația ornitologică Ciupercenii Noi îți dă ocazia să observi numeroase specii de păsări. Sau, dacă ai nevoie să te relaxezi, plaja de la Bașcov este o opțiune mai ieftină și mai liniștită a Mării Negre.

Așadar, iată 4 motive să apelezi la un serviciu de închirieri auto Craiova și să pornești spre aventura verii 2021

  1. Închirieri auto din Craiova îți oferă posibilitatea să obții un vehicul mai mare pentru călătoria ta.

Dacă plănuiești să vizitezi obiective turistice cum ar fi Castrul Roman de la Răcarii de Jos sau Lacul Bistreț, ai nevoie de un spațiu mai mare pentru confort. Ba mai mult, știi cât de valoros este spațiul extins dacă pleci la drum împreună cu copiii.

O mașină mai mare, cum ar fi un Renault Trafic, îți oferă posibilitatea să stai relaxat. Să nu mai vorbim de confortul pe care ți-l oferă. Nu mai trebuie să renunți la ținutele preferate pentru că nu ai loc în mașină. Poți să iei la drum multe bagaje și jucării de nelipsit pentru cei mici.

  1. Economisești bani dacă pleci la drum în grup

Când călătorești singur sau cu familia restrânsă, cheltuielile financiare pot să crească prin folosirea transportului public în comun. Pe când, dacă pleci la drum cu un grup de prieteni, ai mai multe beneficii. Pe lângă voia bună și amintirile comune, costurile de închiriere a mașinii și a combustibilului se împart.

  1. Vehicul mic pentru plimbări prin orașe

Dacă printre obiectivele turistice pe care ți le-ai propus să le vizitezi se numără și exploratul pe străzi înguste, ai nevoie de o mașină mică. Ea nu doar că-ți va oferi mai multă manevrabilitate în oraș, dar vei obține și un consum mai mic al combustibilului.

  1. Întreaga experiență devine o aventură

Știi cum se spune, întreaga călătorie ar trebui să fie o aventură, nu doar destinația. Să fii într-o mașină nouă, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, îți poate oferi un sentiment plăcut de aventură, mai ales daca optezi pentru un model pe care nu l-ai mai condus.

CraiovaRentaCar.ro oferă servicii de închirieri auto în Criaova. Este una dintre cele mai apreciate firme de închirieri auto, datorită prețurilor corecte pe care le practică. Flota de mașini pe care o punem la dispoziție este nouă și cuprinde modele din toate segmentele de mașini, începând cu cele mici de oraș, până la van-uri ideale pentru concediul tău.

_______

Sursă foto: Fotografie creată de Leah Kelley, de la Pexels