5 accesorii auto pentru un drum lung cu masina

Calatoriile lungi la volanul masinii sunt o adevarata bucurie pentru multi soferi pasionati. Fie ca te afli la volanul propriei masini, fie ca alegi sa conduci o masina obtinuta prin intermediul unui serviciu de inchirieri auto din Craiova, accesoriile auto pot face diferenta intr-o calatorie lunga. Asadar, daca stii ca ai neaparata nevoie de un anumit accesoriu, asigura-te ca il ai la tine chiar si in cazul in care alegi sa inchiriezi o masina!

Suportul auto pentru telefonul mobil este unul dintre cele mai utile accesorii auto spre care iti poti indrepta atentia atunci cand pleci la drum lung! Odata montat in suport, vei putea vedea toate notificarile primite pe telefon fara sa fi nevoit sa iti iei mainile de pe volan. Se va dovedi extrem de util in special atunci cand vei porni GPS-ul pe telefon si vei dori sa vezi in permanenta indicatiile pe care acesta ti le ofera pentru a ajunge la destinatia dorita!

Ramanand in sfera telefonului mobil, nu putem sa nu iti aducem aminte de incarcator. In special daca vorbim despre un drum lung pe care il ai de facut, nu este recomandat sa pleci la drum fara a avea un incarcator pentru telefon.

In cazul in care stii ca o sa fie nevoie sa conduci mai multe zile, nu uita sa iei cu tine o lada frigorifica. In special daca pleci la drum in timpul verii, atunci cand temperaturile sunt ridicate si avem nevoie de o sticla cu apa rece. De asemenea, in lada frigorifica poti pastra si alimentele perisabile fara sa iti fie frica ca se vor altera din cauza caldurii de afara!

Aspiratorul pentru masina este si el important atunci cand pleci la drum lung, acesta putandu-ti fi de ajutor in cazul in care apare un mic incident neprevazut si esti nevoit sa cureti interiorul masinii. In plus, dimensiunile lui sunt destul de mici, asa ca nu iti va ocupa prea mult loc in portbagaj.

Inchirieri auto din Craiova | rent a car din Craiova | CraiovaRentaCar.ro

inchirieri auto din Craiova

In cazul in care ai multe bagaje, nu ar fi deloc rau sa apelezi la un organizator pentru locurile din spate. Aceste organizatoare vin la pachet cu multe buzunare si pot fi montate pe spatarul scaunelor. Asa vei avea tot timpul la dispozitie tot ce ai nevoie!

Ti-am prezentat cinci accesorii auto pe care le poti lua cu tine chiar si atunci cand alegi sa inchiriezi o masina! CraiovaRentaCar.ro este una dintre cele mai bune optiuni pe care o ai la dispozitie, oferim servicii de rent a car din Craiova la cele mai bune preturi! Flota de masini este noua si cuprinde modele din toate segmentele de masini, incepand de la masinile mici de oras si pana la cele de dimensiuni mai mari, destinate familiilor sau grupurilor. Toate automobilele noastre se prezinta intr-o stare foarte buna, fiind gata sa ofere siguranta si confort.

Sursa foto: https://pixabay.com