Despre Noi

 

Craiovarentacar este membra a grupului WLC Auto cu sediul in Bucuresti. Domeniul principal de activitate este furnizarea de servicii auto integrate de rent a car, service auto si asistenta rutiera. Cresterea rapida a fost datorita seriozitatii si onestitatii care am dat dovada fata de clientii nostri. Oferim servicii de inchirieri masini atat in Aeroportul International Craiova, cat si in orice locatie din Craiova,dar si in cele mai importante orase din Romania: Bucuresti, Bacau, Timisoara. Fie ca doriti sa vizitati orasul sau aterizati pe Aeroport International Craiova, o masina de la Craiovarentacar, va da libertate de a merge oricand si oriunde doriti, avand o flota numeroasa dedicate atat turistilor cat si oamenilor de afaceri veniti in Romania. Economic sau lux, diesel sau benzina, mini sau SUV, noi le avem pe toate tocmai pentru a satisface gusturi variate, chiar si a celor mai exigenti clienti. 

 

Preturi Speciale la Inchiriere

Numai prin intermediul nostru, puteti beneficia de serviciul rent a car la cel mai mic pret de pe piata. Rezerva masina din timp pentru discount-uri substantiale! Urmareste ofertele zilei si iti vei putea alege modelul dorit la cel mai mic tarif! Alaturi de noi va veti bucura de promotii pe toata perioada anului, inchiriaza acum si beneficiaza de preturi mici si multe alte avantaje. Daca ai mai inchiriat de la noi, sigur vei reveni pentru ca noi acordam o atentie deosebita privind fidelizarea clientilor prin acordarea de preturi preferentiale si un raport de calitate/pret onest.

 

De ce Craiova Rent a Car?

Compania noastra si-a inceput activitatea in Bucuresti, scopul principal fiind furnizarea serviciului de inchirieri masini de calitate, la cele mai mici preturi, competitive si rezonabile. Prin seriozitatea si corectitudinea fata de client, compania a inregistrat o crestere rapida, dezvoltandu-se pentru a tine pasul cu marile companii de rent a car. Craiovarentacar va ofera modele noi de autoturisme si servicii de inchirieri masini inreprosabile , atat in Craiova cat si in Romania. Rezerva acum masina! E simplu! Oferim ce-i mai bun! Pentru ca dumneavoastra sunteti mereu pe primul loc va dedicam cel mai bun serviciu Suport Clienti 24/7 de pe piata: 24/7 live chat, 24/7 suport e-mail, 24/7 suport prin telefon.

Iubim ceea ce facem si suntem dedicati clientiilor nostri! De aceea va oferim:* Numar nelimitat de kilometri pentru rezervari de 3 zile sau mai mult

** Pana la 70% discount la inchirierea pe termen lung - discount de pana la 70% la pretul pe zi fata de inchirierea pe o perioada 1 zi a aceleiasi masini